O MENI

Moja preduzetnička priča počinje još kada sam kao mali terao moju mamu da plete narukvice koje sam posle prodavao svojim drugarima u osnovnoj školi.  Taj biznis je bio kratkog daha, nisam znao kako da uradim “scale” 🙂

Prvi ozbiljniji susret sa poslovanjem okušam sa svojih 2o godina, tačnije u februaru 2010. godine. Tada otvaram fast food objekat u mom rodnom Blacu, koji i dan danas odlično posluje. U međuvremenu ređali su se razni biznisi, neki veoma uspešno a neki i dosta neuspešno, u svakom slučaju, više od 8 godina ozbiljnog iskustva je iza mene.

U julu 2017. prvi put čujem za dropšiping biznis, mesec dana svakodnevno čitam o tome i u avgustu pokrećem svoj prvi online shop. Tada ponovo dobijam osećaj poput onog kada sam kao klinac jedva čekao da odem u školu i prodam svoje narukvice.

Ne želim sebe da nazivam expertom, ali mogu da kažem da imam uspešnu radnju koja generiše prodaje od oko 5000$ mesečno. S obzirom da sam potrošio više od 30.000$ na facebook reklamiranje, mogu da kažem da imam itekako dovoljno iskustva i znanja koje bih mogao da prenesem budućim ili postojećim dropšiperima.

Nakon uspeha u Dropšipingu, odlučujem da svoje stečeno znanje ne zadržim za sebe već da ga nesebično podelim sa drugima. Prvenstveno je to išlo kroz Mentor program, a kasnije pokrećem i svoju Dropšiping Akademiju koja broji 500 polaznika.

Na ovom sajtu pisaću o svojim dostugnućima kako u online tako i u offline biznisu, sve u želji da pomognem drugima da naprave svoj biznis i postanu nezavisni u svakom smislu.

“Učini ono što možeš, sa onim što imaš, tu gde jesi” T. Ruzvelt

 

Mediji o meni i dropšipingu:

   

Close