Dropšiping je trenutno jedan od najpopularnijih i jedan od najprofitabilnijih oblika online biznisa.

Instagram je definitivno najpopularnija društvena mreža i neiscrpan izvor ideja ali i mogućnosti zarade!

 

Upravo zato, predstavljamo vam 2 u 1 paket gde ćete naučiti sve što trebate da znate od Dropšipingu i Instagramu

 

Ova akademija koncipirana je tako da vam pruži SVE što vam treba kako bi mogli samostalno da se bavite dropšipingom. Napravljena je korak po korak, od nule pa do prve prodaje. Pružiće vam sve potrebne informacije kako bi napravili profitabilan dropšiping biznis.

Moduli i lekcije koncipirani su tako da vas postepenim koracima vode od osnova dropšipinga, preko postavljanja shop-a i reklamiranja pa do konstantnih prodaja!

Kroz sve ove lekcije rađeno je uživo na postavljanju novog shop-a, koji se podešava, sređuje i dizajnira, korak po korak. Nakon toga prelazi se na odabir proizvoda koji su profitabilni, ubacujem u shop i radim reklamiranje. Lekcije vas postepeno uvode u proces reklamiranja na facebook-u i uživo se dolazi do prvih prodaja nakon 24 sata!!

Kompletan proces je snimljen i podeljen u lekcije. Dobićete više od 17 sati snimljenog materijala na kome vam pokazujem kompletan proces! Plus, sadržaj će biti ažuriran po potrebi, što znači da će sve aktuelnosti biti propraćene i vi ćete imati u vid u njih.

Sve lekcije možete gledati bilo gde i bilo kada i to NEOGRANIČEN broj puta, na bilo kom uređaju. Potrebno je samo da imate internet konekciju. Jednom kada kupite kurs, nema nikakvih dodatnih plaćanja, nema ograničenja, imate sve što vam treba- ZAUVEK!

više detalja: vasicmilos.com/dropsiping-akademija-2020

Ovaj ebook je nastao pre više od godinu dana kada sam počeo da držim Instagram obuke. Trebalo je što brže osposobiti klijenta da sam napravi rezultat na Instagram-u, pa makar bio i potpuni početnik.

U prvoj verziji priručnik je imao samo 30 strana, najbitnijih trikova koje mogu da donesu najbrže rezultate.

Vremenom je broj saveta rastao i danas imamo preko 150 strana instagram trikova.

Tajne koje sam ubacio u priručnik pomogle su mi da napravim nekoliko uspešnih biznisa na Instagramu i donele mi finansijsku slobodu.

Te tajne nisam čuvao samo za sebe već sam delio sa polaznicima kursa “Sve tajne Instagram marketinga” kojih je u ovom trenutku preko 100.

više detalja: vladsdigital.com/ebook-sve-tajne-instagram-marketinga/

Standard Paket

eBook + Standard Akademija
€158
109
  • eBook
  • Dropšiping Akademija (standard)
  • Inbox Support

Plus Paket

eBook + Premium Akademija
€219
158
  • eBook
  • Dropšiping Akademija (Premium)
  • Inbox Support
HIT CENA